tiistai 9. helmikuuta 2021


Tiibetiläiset äänimaljat. Tuo taianomainen hoitomuoto, tuomaan meille 5000 vuotta vanhaa hoitomuotoa uudelleen meidän tietoisuuteen. Äärimmäisen rentouttava hoitomuoto, jossa ääniaallot ja värähtelyt tuovat kehoomme juuri sitä värähtelyä, jota me tarvitsemme erilaisiin tilanteisiin. Huomaamme tämän hetkisen maailman olevan todella hektistä, omaa aikaa ei aina löydy. Kehomme kipuilee stressin aiheuttamasta taakasta. Mielemme tekee temppuja, täytyy jaksaa tehdä niin paljon pienessä ajassa. Olla superihmisiä. Pienikin aikataulun muutos saa aikaa isoja muutoksia ja yleensä jo tiukkaan aikataulu saattaa aiheuttaa jopa kaaosta. 

 

Äänimaljat saavat aikaan meille sen hetken olla vain minä itse,  muistuttaa sen ainoan asian, joka meillä on ensimmäisenä elämässä ja viimeisenä. Hengitys. Mitä hyvä hengitys saakaan aikaan. Rentouttaa koko olemuksen, solut saavat happea, verenkierto paranee merkittävästi. Stressi taso laskee. Olo tuntuu heti helpottuvan. Äänimaljojen värinä ja ääniaallot laskeutuvat meidän energiakehoomme ja fyysiseen kehoomme. Rytmittää meidän energioita sellaiselle taajuudelle, joka on tasapainossa. Sellainen kuin meidän kuuluu olla. Kehomme saattaa tuntea erilaisia värähtelyjä hoidon aikana. Palautumista, tuntuu kuin tukkeutumat alkavat pehmentyä. Kuin olisimme jotain uutta ja ehyttä. Mielemme keventyy, ajatukset selkeytyvät. Emme enää anna murheen ja negatiivisuuden ottaa valtaa mielessämmä. Tiedämme mikä on oikeaa ja mikä väärää. Näemme selkeämmin oman totuuden ja uskallamme olla juuri sitä, mitä haluamme olla. Sielun vapautta. Tuntea, että olemme elossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Totuuden peili

 Lapsen silmien umpeutuessa, Saavun aikuisuuteen. Rytmitän elämää muiden tahtiin, Unohdan katseeni siinä. Olenko minä kaunis, sopiva, Tehoka...